werkwijze verkoopstyling metamorfose kleuradvies lichtplan cadeaubon contact

Werkwijze

Tijdens een gesprek bij u thuis bekijken we aan de hand van een vragenlijst en uw huidige inrichting wat uw ideeën en wensen zijn voor uw huis.
Daarna bespreken we de mogelijkheden. Soms is alleen een mondeling advies genoeg, maar meestal is een uitgebreid advies duidelijker voor u.
Een uitgebreid advies bestaat uit een plattegrond met de indeling (meerdere indelingen zijn ook mogelijk) en een ‘moodboard’.
Een ‘moodboard’ is een collage van knipsels, materialen waarmee ik u de sfeer probeer te laten proeven voor uw ‘nieuwe’ huis. Daarnaast krijgt u een duidelijk geschreven uitleg hiervan. Een lichtplan maakt het verhaal compleet maar is natuurlijk niet noodzakelijk.
Tevens kunt u kiezen voor een ‘aankoopbeleid’. Dat houdt in dat ik u adviseer bij de aankoop van uw meubelen. Desgewenst kleed ik het voor u aan met accessoires.

Na mijn 1ste bezoek, dat overigens geheel vrijblijvend is, ontvangt u van mij een offerte met het aantal uren dat ik nodig heb voor het ontwerp en de algemene voorwaarden. Na ontvangst van uw bevestiging ga ik voor u aan de slag en maken we een nieuwe afspraak om mijn ontwerp toe te lichten. Mijn uurtarief is 40 euro excl. 19% BTW.